We hebben veel plezier met het gebruik van Amazon Echo thuis, maar nu kun je de slimme stemassistent in je voertuig brengen met de Logitech ZeroTouch.

De ZeroTouch is een dashboard en ontluchtingsbevestiging voor je Android-smartphone (sorry iPhone-bezitters) waarmee je de Alexa-stemassistent tijdens het rijden kunt gebruiken.

Hoewel de mounts vereist zijn om Alexa in de auto te gebruiken, wordt al het werk gedaan door de gratis ZeroTouch-app op je telefoon - kortom, de mount ontgrendelt gewoon de mogelijkheden van de applicatie.

Kijk mama, geen handen

Om met Alexa te communiceren hoef je alleen maar je hand over de voorkant van je telefoon te houden om de assistent te activeren. Vanaf daar kun je het dezelfde dingen vragen als thuis met Amazon Echo.

Dat betekent tot op de minuut verkeersrapporten, nieuwsbulletins en als de kinderen zich misdragen achterin kun je altijd aan Alexa vragen “open de magische deur” om ze bezig te houden met een kies je je eigen avontuur.

De ZeroTouch-app kan ook worden geïntegreerd met de belangrijkste smartphonefuncties, waaronder teksten, oproepen, muziek en navigatie, zodat u al deze functies kunt bedienen met uw stem.

De Zerotouch ontluchtingsbeugel kost $ 59,99 (£ 49,99), terwijl de grotere dashboardbevestiging uitkomt op $ 79,99 (£ 59,99) - wat een beetje duur aanvoelt voor een eenvoudige autohouder, maar het is de technologie in de app die je bent echt betalen voor.

Voor mensen met iPhones vertelt Logitech ons dat het werkt aan een app voor jou - dus houd het in de gaten!

  • De beste Amazon Echo Alexa-vaardigheden en hoe ze te installeren