De BBC Sport FIFA World Cup virtual reality-app is nu live, zodat je alle 33 games kunt bekijken die de BBC laat zien, en hoogtepunten, in VR.

Om er zeker van te zijn dat alle bases worden gedekt, heeft de Beeb de app op Android, iOS en Gear VR gelanceerd en is deze binnenkort beschikbaar op PlayStation VR later vandaag.

Als je de app downloadt en erin gaat voordat een van de games is gestart, heb je alleen toegang tot de lobby. Zodra het toernooi echter goed begint, krijg je volledige toegang tot je eigen privébox - helaas lijkt het erop dat virtuele broodjes met garnalen niet zijn opgenomen.

Wanneer een live spel is ingeschakeld en je duikt in de VR-app, heb je nog meer vrijheid om door het weergavegebied te bewegen en naar het veld te kijken. Je zult ook in staat zijn om de twee spots achter elk doel te zien.

VR ya? VR ya?

We weten niet zeker hoeveel mensen een volledige game in virtual reality zullen zien, maar het is geweldig om te zien dat de BBC deze technologie gebruikt om de dekking te verbeteren - het zal ook de app vullen met hoogtepunten, zodra er meer games zijn begonnen.

De BBC test ook 4K iPlayer-streams, maar dit is alleen voor een bepaald aantal kijkers en is beperkt tot de volgende tv's en set-top boxes. We hopen dat er door Euro 2020 volledige 4K-content beschikbaar zal zijn voor alle 4K-tv's.

Maar wees niet gefrustreerd, want TechRadar heeft een gids over waar en wanneer je het WK in 4K kunt kijken.

De World Cup-dekking van TechRadar wordt je aangeboden in samenwerking met Honor.