De Apple Watch heeft veel dingen nodig, niet in het minst de vele aanpassingsmogelijkheden, maar de Moto 360 geeft het nu een run voor zijn geld op die afdeling..

Motorola heeft vandaag zijn Moto Maker-app, waarmee gebruikers hun Moto X-smartphones kunnen aanpassen, uitgebreid naar de Moto 360 smartwatch.

  • De Gear S van Samsung is een standalone smartwatch

Voor de Moto 360 kunnen klanten kiezen uit drie behuizingsafwerkingen, negen verschillende bandstijlen en nog meer wijzerplaten. Het biedt ook verschillende bands als afzonderlijke "mix en match" -accessoires.

Als je eenmaal je perfecte Moto 360 hebt ontworpen, zal deze binnen "slechts een paar dagen" arriveren, volgens een aankondiging die Motorola vandaag heeft verstuurd.

Grijp wat bliksem terwijl je kunt

Het bedrijf beloofde in februari dat het de hele tijd aan Moto Maker voor de Moto 360 heeft gewerkt, maar de lancering van de feature vandaag - slechts 24 uur na de laatste Watch-gebeurtenis van Apple - is evenzeer toeval als de geheime dienst overal opduikt waar Obama naartoe gaat.

Ik hoop dat het Motorola zal helpen om nog een laatste greep te krijgen op het gedonder van Apple voordat de Apple Watch in april arriveert.

  • De iPhone 6 is een geweldig toestel