De nieuwste Netflix-update voor Android-apparaten biedt een aantal nieuwe functies, waarvan de meest opwindende Android Wear-integratie is.

Hiermee kun je het afspelen van tv-programma's en films bedienen via je Android-smartwatch met Wear, waardoor het kijken naar Netflix nog gemakkelijker zou kunnen zijn.

Terwijl Netflix zegt dat de update je in staat zal stellen om 'meer details over de show te bekijken, te bedanken, te spelen of te krijgen', moeten we je erop wijzen dat je Netflix eigenlijk niet om je pols kunt kijken. Dat zou gewoon gek zijn.

Social viewing

De update brengt ook de functie Sociale aanbeveling naar de Android Netflix-app. Deze functie is al beschikbaar op de Netflix-website, iPad, iPhone, PS3 en Xbox en stelt u in staat om shows aan te bevelen aan uw vrienden en familie.

Als een van uw vrienden een aanbeveling verzendt, verschijnt er een pushmelding op uw Android- of Android Wear-apparaat, zodat u kunt kijken, meer informatie over de show kunt krijgen of uw vriend kunt bedanken voor de aanbeveling.

  • Lees onze Netflix-recensie