Je kunt nu de nieuwe rode iPhone 8 en iPhone 8 Plus bestellen via de website van Apple. Het is vandaag in de voorverkoopfase gekomen en als u vóór 17.00 uur bestelt in uw regio, zal het de volgende dag bij u aankomen.

Als je de Product Red-telefoon van Apple wilt uitproberen voordat je koopt, is een bezoek aan de Apple Store iets dat je waarschijnlijk wel wilt doen. Houd er echter rekening mee dat hoewel het nu beschikbaar is om online te kopen, het pas op vrijdag 13 april in de winkels zal zijn.

Lees meer: ​​Mekamon AR vechtrobot review

De verschillen tussen de nieuwe kleur en eerdere opties van de iPhone 8 zijn klein. Het is echt alleen de rode kleur die het onderscheidt - u krijgt nog steeds dezelfde glanzende, draadloze, oplaadbare telefoon.

Interessant is dat Apple koos voor een combinatie van zwarte en rode kleuren in plaats van de misschien meer goed betreden witte en rode mix.

Koop het product Red iPhone 8 of iPhone 8 Plus, beginnend bij $ 699 (£ 699, AU $ 1.079)

Apples nieuwste iPhones (minus de X) zijn nu verkrijgbaar in rood. Als je het nu koopt, kun je het morgen hebben - lang voordat het op vrijdagavond 13 april in de winkelschappen verschijnt

In het Verenigd Koninkrijk zijn de rode iPhone 8 en 8 Plus verkrijgbaar bij Apple, O2, Vodafone en Virgin Mobile. We hebben hier onze favoriete aanbiedingen voor UK Product Red afgerond.

  • Bekijk de andere iPhone 8-kleuren