Naast de headline-stelende Huawei Mate 20 en Mate 20 Pro introduceerde het bedrijf onlangs een nieuwe reeks draagbare apparaten, waaronder de Huawei Watch GT, Huawei Band 3 Pro en Huawei Band 3e.

De laatste twee in die lijst zijn beide fitness-trackers en Huawei heeft ze nu beide in de VS en het VK te koop aangeboden bij een groot aantal externe retailers.

We hebben de Huawei Band 3 Pro of Band 3e nog niet volledig beoordeeld, dus we kunnen je geen volledig oordeel geven over de vraag of het de moeite waard is om.

Klaar om te rollen

Je kunt nu zowel in het VK als in de VS van Amazon kopen, terwijl andere Amerikaanse retailers B & H Photo Video en Newegg zijn.

De Huawei Band 3 Pro is de duurdere van de twee producten en biedt een 0,95-inch AMOLED-kleurendisplay, ingebouwde GPS- en VO2 max-functies. Het lanceert op $ 69,99 in de VS op Amazon, terwijl die in Groot-Brittannië een beetje extra betalen met een prijs van £ 76.49.

Dan is er nog de Huawei Band 3e, een goedkope fitness-tracker voor $ 29,99 of £ 24,99, die een volle twee weken kan duren tussen kosten met gemiddeld gebruik en een verscheidenheid aan oefeningen kan volgen, waaronder zwemmen.

  • Onze Huawei Band 3 Pro in handen van beoordeling