Nadat ze sinds afgelopen herfst in de VS te koop waren, zijn het Surface-toetsenbord en de muis nu verkrijgbaar in het VK (en ook in Duitsland).

Dit zijn de randapparatuur die eind oktober vorig jaar naast de Surface Studio werd gelanceerd - hoewel het Dali-achtige Surface Ergonomic Keyboard (ontworpen om typegerelateerde RSI te bestrijden) nog steeds niet beschikbaar is hier.

Maar u kunt het standaard Surface-toetsenbord en de muis kopen in de online winkel van Microsoft, die respectievelijk £ 90 en £ 45 kost.

  • Koop hier het Surface Keyboard bij de Microsoft Store

Beide draadloze randapparatuur gebruiken Bluetooth 4.0 en passen qua kleurenschema en ontwerp aan (waarbij de grijze kleur ook overeenkomt met Microsofts Surface Book convertible).

Qiuet als een muis

De muisknoppen zijn ontworpen om een ​​bevredigende klikactie te hebben terwijl ze mooi en stil blijven en je krijgt een premium-versie met een metalen scrollwiel. Het apparaat wordt gevoed door een paar AAA-batterijen die volgens Microsoft een jaar meegaan.

  • Koop de Surface Mouse hier in de Microsoft Store

Wat betreft het toetsenbord, nogmaals, dat is ontworpen voor een stabiele en stille typervaring, en het gaat om dezelfde deal met de batterijen als de muis (twee AAA-batterijen die maximaal een jaar meegaan).

De Surface Studio zelf is nog niet verkrijgbaar in het VK, maar hopelijk binnenkort (en ook de vingers gekruist voor het ergonomische toetsenbord).

Hoewel het de moeite van het vermelden waard is dat er nu enkele fatsoenlijke aanbiedingen zijn voor zowel het Surface Book als Surface Pro 4 via de online winkel van Microsoft, met 15% korting op sommige modellen.

Via: Neowin

  • U kunt ook uitkijken naar de lancering van de Surface Book 2