Asus heeft aangekondigd dat haar Windows Mixed Reality Headset nu beschikbaar is in de VS met een adviesprijs van $ 429. Bovendien staat het ook voor het grijpen in het VK.

Je kunt het rechtstreeks van Asus of andere toonaangevende retailers in de VS kopen, merkt het bedrijf op. De headset wordt ook in het VK verkocht in winkels zoals Ebuyer, die het apparaat aanbiedt voor £ 430. (Ja, zoals altijd is de prijsconversie van dollars naar ponden niet erg gunstig.)

De Windows Mixed Reality-headset van Asus (model HC102) heeft een resolutie van 2.880 x 1.440 - 1.440 x 1.440 pixels per oog - en een verversingsfrequentie van 90 Hz, die dingen leuk en soepel moet houden.

Eenvoudige installatie

Asus spreekt ook over het feit dat het erg gemakkelijk is om met dit apparaat aan de gang te gaan, en inderdaad, de initiële setup zou je minder dan 10 minuten nodig hebben, aldus de firma..

Het is ook ergonomisch ontworpen met ademende materialen die worden gebruikt om een ​​comfortabele pasvorm te garanderen, en heeft een vizier dat gemakkelijk naar boven of naar achteren kan worden geklapt. Het weegt minder dan 400 g.

Deze headset is een van de nichter uitziende Windows Mixed Reality-modellen, esthetisch gesproken, met een slim, 3D veelhoekig ontwerp op het vizier zelf.

Asus merkt op dat de headset momenteel meer dan 20.000 Windows-apps en meer dan 2.000 SteamVR-titels ondersteunt. Nogmaals, je kunt het apparaat nu meteen inpakken voor $ 429 of £ 430.

  • U kunt de headset van Asus op een van onze beste laptops gebruiken