De OnePlus One draaide de vlaggenschipbrillen op voor een absoluut middenklasse-prijs, maar het is altijd een beetje lastig geweest om dit in de wacht te slepen.

De 'invite-only'-benadering van het bedrijf werd zo nu en dan onderbroken door een beperkte tijd, de algemene verkoopperiodes gaan veranderen, want vanaf 10 februari is de OnePlus One voor iedereen beschikbaar om elke dinsdag te kopen.

Het Chinese bedrijf kondigde de verhuizing aan op zijn blog en verklaarde: "we zullen de verkoop 24 uur openstellen, beginnend om 8 uur in Londen (middernacht in Los Angeles, zestien in Hong Kong)."

Voor slechts één dag, elke week

Zowel de 16GB zijdenwit (£ 229, $ 299) en 64GB zandsteenzwart (£ 269, $ 349) modellen zullen beschikbaar zijn voor aankoop, maar met slechts £ 40 / $ 50 verschil tussen de twee bevelen we aan om te kiezen voor de grotere opslagversie als er is geen microSD-slot.

Het is de moeite waard om te onthouden dat de OnePlus One de specs van vorig jaar vervult, en met de wil van de Samsung Galaxy S6, HTC One M9, LG G4 en Sony Xperia Z4 aan de horizon wil je wellicht weten wat de volgende generatie te bieden heeft. Niet dat ze bijna in de buurt zullen zijn van de Ene.

  • Lees onze diepgaande OnePlus One-beoordeling