Als je al een Fitbit Charge 3 hebt, krijg je de komende dagen een software-update die betere stabiliteit biedt en een paar extra's voor je pols. Je moet de Fitbit Charge 3 Special Edition wel kopen voor de meest opwindende functie.

Degenen die eigenaar zijn van de Fitbit Charge 3 Special Edition hebben na de update toegang tot Fitbit Pay en die versie van de tracker is zojuist wereldwijd in de verkoop geweest.

We weten zeker dat u het kunt kopen in het VK, de VS en Australië voor respectievelijk £ 149,99 / $ 169,95 / AU $ 269,95. Het is ook beschikbaar op de website van Fitbit en bij een groot aantal externe retailers.

Op en verkopen

Als je al een standaard Fitbit Charge 3 bezit, zul je niet helemaal verliezen, want de nieuwe update brengt een paar upgrades met zich mee, waaronder de mogelijkheid om zowel telefoontjes van je pols te accepteren als te weigeren.

Heeft u een Android-telefoon die is gekoppeld aan uw tracker? Je kunt nu ook snelle antwoorden gebruiken op de Fitbit Charge 3, en er zijn nu gemakkelijk te lezen tegels op het apparaat voor gewicht, oefeningen en hydratatie.

Fitbit heeft niet onthuld waarom deze functies niet beschikbaar waren bij de lancering, maar het is goed om te zien dat ze uiteindelijk bij de tracker komen en zien dat het bedrijf de speciale editie in de verkoop heeft gezet.

Er is nog steeds geen duidelijk teken van wanneer we de slaapscore-functie zullen zien waar we zo veel over gehoord hebben van Fitbit, maar we hopen dat dit binnenkort bij de tracker zal komen omdat het bedrijf al een bètaversie host specifiek voor de Sleep Score.

  • Bekijk onze volledige Fitbit Charge 3-test

Via Android Authority