Samsung heeft ad-blocking direct in zijn eigen internetbrowser geïnstalleerd en veel meer Samsung-telefoons kunnen nu gebruikmaken van de functie.

Samsung heeft zijn ad-blocking-update oorspronkelijk exclusief voor de Galaxy S6-serie en Galaxy Note 5 uitgebracht, maar een nieuwe update betekent vandaag dat hij werkt met de meeste apparaten met Android 5.0 Lollipop en hoger, inclusief de Galaxy S4 en de Galaxy Note 3.

De update staat bekend als Samsung Internet 4.0 en zou nu beschikbaar moeten zijn in de Google Play Store. Het wordt geleverd met een nieuwe functie om video's af te spelen als een pop-upvideo zodat je tijdens het kijken op internet kunt blijven surfen.

Het is een geheim

Samsung heeft ook een eigen versie van Incognito van Google Chrome geïntroduceerd, de Geheime modus, die uw internetactiviteit niet registreert.

Andere telefoons die de update krijgen zijn de Galaxy Note 4, Galaxy S5, Galaxy S5 Neo, Galaxy S5 Active, Galaxy S5 LTE A, Galaxy S4 Duos, Galaxy S4 Active. Het komt ook voor alle Samsung Galaxy A-telefoons met Android Lollipop en hoger.

  • De Samsung Galaxy S7 en S7 Edge zijn gelanceerd met ad-blocking smarts

Via PhoneArena