OnePlus heeft besloten om het goedkoopste model van de OnePlus 2 uit de online winkels in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Europa te laten vallen.

Het bedrijf heeft de OnePlus 2 van 16 GB, die £ 239 / $ 329 kostte, in het begin van de week uit de online winkel verwijderd, omdat het meer interesse toont in de £ 289 / $ 389 64GB-versie van de telefoon.

Een woordvoerder van OnePlus vertelde techradar: "Volgens feedback hebben we veel meer belangstelling getoond voor de 64 GB-versie van de OnePlus 2 in Noord-Amerika en Europa, dus hebben we de 16 GB-versie vanaf die winkelpagina's vanaf deze week verwijderd."

Beperkte opties

"We zullen de 16GB-versie blijven aanbieden in beperkte markten zoals India, waar klanten meer geïnteresseerd zijn in een optie voor verschillende hoeveelheden opslagruimte."

De verhuizing gaat potentiële OnePlus-klanten frustreren die van het uiterlijk van de OnePlus 2 hielden, maar voor wie een lagere prijs voor de hoorn belangrijker was dan veel opslagruimte. Nu moet je £ 289 / $ 389 uitgeven om je handen aan de telefoon te krijgen.

Als u op zoek bent naar een goedkoper toestel van het bedrijf, komt de OnePlus X alleen in een versie van 16 GB en kost deze £ 199. Als je het wilt kopen, moet je een uitnodiging ontvangen of op een dinsdag snel reageren wanneer de telefoon in de open verkoop staat.

  • Lees onze recensie van de OnePlus 2