Na bijna een jaar geleden beloofd te hebben, lanceert Pebble eindelijk de Timeline interface beta voor de Pebble en Pebble Steel.

Pebble heeft de nieuwe software-interface gelanceerd - waarmee u uw notificaties, meldingen, berichten en apps in chronologische volgorde kunt bekijken - samen met zijn nieuwe reeks slimme horloges in februari, die toevoegde dat het de tijdlijn beschikbaar zou stellen op oudere modellen.

De tijdlijn was beschikbaar op de Pebble Time, Time Steel en Time Round smartwatches, en hoewel het bijna een jaar geleden is, heeft Pebble vandaag aangekondigd dat de vernieuwde interface, die je ook een onbeperkt aantal apps laat hebben, uiteindelijk naar de Pebble gaat en Pebble Steel in bèta-vorm.

Kiezers van kiezel en kiezelstaal moeten zich aanmelden om de bèta te testen, die momenteel alleen beschikbaar is voor Android-gebruikers.

En hoewel de bèta op dit moment alleen Engels ondersteunt, zegt Pebble dat de definitieve versie ook Frans, Duits en Spaans ondersteunt en ook beschikbaar is voor iOS-gebruikers..

Pebble is van plan aan het eind van de maand de definitieve versie van de tijdlijninterface voor deze twee oudere smartwatches te lanceren.

  • Dit is wat u kunt verwachten van CES 2016 volgende maand