Bijwerken: De Pebble Time is nu beschikbaar via de Pebble-site wereldwijd.

Pebble heeft ook in haar blog opgemerkt dat mensen in de VS de smartwatch zowel online als in de winkel kunnen ophalen bij Best Buy, terwijl Target de nieuwe draagbare online en in de winkel biedt tijdens de week van 17 augustus..

Als je zin hebt in de duurdere versie, de Pebble Time Steel, zul je waarschijnlijk wat langer moeten wachten. Backers ontvangen hun Steels in een paar weken, in augustus, wat betekent dat winkels het pas later zullen zien.

Origineel verhaal hieronder ...

Als je geen Kickstarter-backer voor de Pebble Time was, hebben we goed nieuws: Pebble heeft wereldwijd pre-orders geopend voor zijn tweede-generatie smartwatch.

Terwijl Kickstarter-donateurs hun eenheden al naar hen hebben laten verzenden, kunnen alle anderen nu de nieuwste Pebble van Best Buy of Pebble's online winkel reserveren. Een aankondiging over de beschikbaarheid in de winkel is binnenkort ook uit.

Goedkoper dan de meeste concurrenten, de Pebble Time kost $ 199,99 (£ 179, AU $ 199,99) en wordt geleverd in zwart, rood en wit. De scheepvaart zal naar verwachting in juli van start gaan, hoewel dit kan veranderen.

Houd er rekening mee dat de Pebble Time Steel binnenkort dit jaar in de verkoop gaat, dus als je een roestvrijstalen behuizing in plaats van plastic wilt, is het misschien het beste om een ​​paar maanden langer te wachten.

  • Pebble Time vs Pebble Steel vs Pebble