Het is niet de beste lancering geweest voor Google en de Pixel 2 XL, met wijdverspreide rapporten over het inbranden van schermen op nieuwe apparaten en gebruikers die klagen over gedempte kleuren, beide problemen die Google onderzoekt. Nu is er een nieuwe bug om aan de lijst toe te voegen: niet-reagerende plekken aan de rand van het scherm.

Volgens een Pixel User Community-bericht hebben sommige eigenaren van de Pixel 2 XL dode hoeken opgemerkt in de buurt van de randen, met name aan de rechterkant van het scherm. Er is ook een video van het probleem om de rondes te doen.

Te oordelen naar het feit dat een officiële Google Community Manager heeft gereageerd om te zeggen dat een oplossing in de maak is, klinkt dit als een echt probleem dat door Google wordt bevestigd. Blijkbaar zal het worden "aangepakt in een toekomstige OTA [over-the-air] update", hoewel we niet precies weten wanneer dat zal zijn.

Dicht bij 99 problemen komen

Dit is slechts een paar dagen nadat er bij de sommige eenheden audioproblemen werden gemeld, waarbij een hoog en blikkerig geluid te horen was tijdens het opnemen van video. Het is niet duidelijk hoeveel telefoons worden getroffen, maar nogmaals, Google heeft het probleem erkend en zegt dat er in de komende weken een oplossing beschikbaar komt.

In dit stadium classificeren we deze als kleine bugs - vooral omdat Google de meeste van hen het beste lijkt te maken - en we bevelen de Pixel 2 XL nog steeds aan als een van de allerbeste telefoons van het jaar als je in de buurt bent markt voor een nieuw toestel.

De iPhone X is ook niet zonder problemen geweest, maar noch Google noch Apple zullen willen dat de lijst met vervelende bugs en glitches langer wordt, ook al is het aantal getroffen mensen relatief klein in het grote schema van miljoenen telefoons die worden verzonden.

  • Google Pixel 2 XL cameratest: hoe is het te vergelijken met iPhone 8 Plus en Note 8?

Via Android Police