Het is April Fools 'Day en elke man en zijn hond probeert ons te vangen met hun belachelijke en' hilarische 'grapproductlanceringen, maar OnePlus heeft een stap verder gezet door zijn nieuwe apparaat in de handel te brengen.

Dat klopt, je kunt feitelijk de trotse eigenaar zijn van 's werelds kleinste op afstand bestuurbare drone, de OnePlus DR-1, die slechts 70 mm (2,75 inch) breed meet.

Helaas kun je de drone niet bedienen met je OnePlus One-smartphone - in plaats daarvan krijg je een enigszins onhandige afstandsbediening om je luchtbombardement te orkestreren met.

Spel veranderen?

De DR-1 is al een tijdje door de Chinese startup aangeprezen en noemt het een 'game changing' product in zijn teaserpromoties.

De game is nog steeds erg ongewijzigd (sorry OnePlus), maar het laat zien dat het bedrijf bereid is dingen te proberen buiten de wereld van mobiel. Dat gezegd hebbende, verwachten we nog steeds dat de volgende productlancering de OnePlus 2 zal zijn.

Het duurt 20 minuten om de DR-1 op te laden en dat levert je vijf tot acht minuten luchttijd op - wat misschien niet zo klinkt, maar gezien de grootte van het ding is het niet slecht.

Het kan van jou zijn voor $ 19,99, £ 15,99 (ongeveer AU $ 25), maar dit is een beperkte oplage, dus je moet snel zijn. Verzending duurt drie tot vijftien dagen.

  • Dit is wat we van de OnePlus 2 willen zien