De YotaPhone 2 - die telefoon met een e-ink display op de achterkant - is nog niet eens goed vrijgegeven in de VS, maar de exec's van het bedrijf pesten al wat de toekomst biedt.

Managing Director voor de VS bij YotaPhone, Matthew Kelly, vertelde TechnoBuffalo: "We hebben een product van de volgende generatie opgesteld, we kunnen onze volgende generatie niet verkopen totdat we onze huidige generatie verkopen." Dragers zijn geïnteresseerd, maar veel hangt af van hoe goed de YotaPhone 2 doet. "

Hij bevestigde dat de YotaPhone 3 zal worden geleverd met een snellere processor, een scherper scherm, een beter e-ink display en meer RAM, een krachtige camera en een dunner ontwerp.

Hele Yota-liefde

Kelly heeft ook bevestigd dat er een YotaPhone 2c is met een goedkoper prijskaartje, maar kon nog geen specificaties bevestigen.

Kelly zei: "We hebben veel hoogwaardige specificaties in YotaPhone 2 gepompt, maar op basis van marktfeedback zeiden veel mensen dat ze bepaalde functies niet konden gebruiken. Dus YotaPhone 2c is in de maak als mensen het willen."

In termen van een releasedatum lijkt het nogal lang te duren - we zullen moeten zien hoe de YotaPhone 2 het doet voordat een van deze zeker is.

  • Onze YotaPhone 2 review.