Zakformaat projectoren zijn het nieuwe zwart. Of zo lijkt het althans, met weer een nieuw gadgetmerk dat met een van deze apparaten wordt gelanceerd.

Het merk genaamd RXS: Redshift wordt in het VK gelanceerd met deze Pico Media Projector, een zakformaat projector waarmee je films kunt filmen vanaf je mobiel, laptop of iPod. Het produceert een display van 50 inch in een nabijgelegen muur of scherm.

Of inderdaad, op een nabijgelegen persoon of gebouw, als je je een beetje stout of gewoon verveelde.

Grotere herenzakken

Hij past in de meeste grotere herenzakken, meet slechts 11,5 cm x 5 cm x 2,2 cm en weegt slechts 160 g, waardoor hij zeer draagbaar is. Omdat de oplaadbare lithium-ionbatterij echter slechts een uur afspeeltijd in beslag neemt, kunt u echte lange films niet bij een stopcontact bekijken. Een kleine klacht, maar toch ...

Praktisch, voor Apple-fans, wordt de Pico Media Projector compleet geleverd met een extra iPod-videokabel.

In werkelijkheid zijn dit handige hulpmiddelen om te hebben als u een zakenman in beweging bent die uw nieuwste PowerPoint-magnum opus aan zoveel mogelijk uw collega's en klanten wil laten zien, want terwijl £ 299,99 lijkt redelijk genoeg, het is nog steeds een beetje te veel om uit te putten puur om te kunnen pronken met je vakantiekiekjes onderweg.

Kijk op www.rxsdevices.com en www.twistedcarbon.com voor meer informatie over dealers.