Het is officieel. Facebook-gebruikers een hekel hebben aan verandering. De nieuwste back-up van de Facebook-gebruiker omvat meer dan een miljoen gebruikers die eisen dat het massaal populaire sociale netwerk de recente wijzigingen in de startpagina ongedaan maakt.

Een "Facebook-terug naar normaal wijzigen" Facebook-groep heeft meer dan een miljoen leden geclaimd die klagen dat ze de nieuwe wijzigingen in Facebook's nieuwsfeed niet leuk vinden.

Met de nieuwe feed kunt u schakelen tussen realtime nieuwsstreams of hoogtepunten van wat uw partners de afgelopen 24 uur hebben gedaan.

Ch-ch-ch-ch-wijzigingen

De nieuwe Facebook-nieuwsfeed kiest de hoogtepunten op basis van hoe populair ze zijn geweest bij je vriendennetwerk en hoeveel vrienden leuk vonden of becommentarieerd.

"Toen we afgelopen maart de Facebook-startpagina herontwikkelden, hoorden we van miljoenen gebruikers wier feedback werd verzameld en overwogen bij de ontwikkeling van nieuwsfeed en livefeed," zei Facebook..

"Telkens wanneer we nieuwe producten lanceren, luisteren we aandachtig naar onze gebruikers over welke specifieke wijzigingen we kunnen aanbrengen om hun ervaringen op de site te verbeteren."

"We moedigen mensen aan om ons constructieve, gedetailleerde feedback te blijven sturen en doen er alles aan om dit te gebruiken om te informeren hoe we de site voor iedereen bouwen en verbeteren", voegde Facebook toe.