De Nintendo Switch is een wonder als het gaat om het spelen van opties, of je hem nu hebt aangesloten op een scherm, in de handheld-modus of met zijn standaard op een tafelblad. Maar wanneer het niet in zijn TV-dock zit, heeft het last van twee tegenslagen - levensduur van de batterij en audio-oomph.

YesOJO, het team achter het team achter de eerste Nintendo Switch-projector, is terug met een geheel nieuwe oplossing: een Nintendo Switch-luidsprekerdock.

Met stereogeluid uit twee luidsprekers, met een uitsparing om de schakelaar in te steken, krijg je je spel een beetje meer volume en een stevigere basis voor tafelspel.

Koel vermogen

Naast de audio-upgrade, fungeert het YesOJO-luidsprekerdock ook als een batterijpakket, goed voor 12 uur speeltijd per oplaadbeurt en een koeleenheid die voorkomt dat je switch oververhit raakt tijdens het spelen - belangrijk omdat het dock een deel van de batterij bedekt het ventileren van de console.

Als je je Switch niet bij je hebt, is het dock niet verouderd. Het zal ook fungeren als een stand-alone Bluetooth-luidspreker en een apart power pack.

Exacte specificaties en prijzen zijn nog niet bekend voor de spreker, die ergens in het begin van 2019 in de verkoop zou moeten worden gebracht, afhankelijk van de prestaties van de Indiegogo crowdfunding-campagne.

  • OJO Nintendo Switch projector review: groot scherm onderweg