In september dit jaar begonnen geruchten dat te verspreiden .

McLaren was snel bezig met het neerschieten van de geruchten, maar in een recent interview met McLaren's Chief Executive Mike Flewitt heeft bevestigd dat de twee bedrijven elkaar hadden ontmoet, maar “er was geen bod van Apple.”

“Zij bezochten. We hebben gepraat. We hebben gesproken over wat ze deden. We hebben gesproken over wat we deden. Ze toerde. Het is nooit uitgegroeid tot een definitieve propositie,” Flewitt zei.

Een match gemaakt in de hemel

Op dat moment dachten we dat de deal. Apple werkt naar verluidt al geruime tijd aan zijn eigen auto (de) en heeft met de auto-industrie zijn weg gevonden .

McLaren heeft intussen een aantal serieuze autokraketten, die al tientallen jaren actief zijn in de automobiel- en autosportindustrie.

Hoewel Apple geen aanbod deed, bevestigde McLaren dat er biedingen waren van andere bedrijven. Flewitt bevestigde echter dat de aandeelhouders van McLaren besloten om geen van de aangeboden aanbiedingen te accepteren.

Het lijkt erop dat de combinatie van vergaderingen met Apple en offertes door andere bedrijven de bron waren van de Apple-overname geruchten.

  • Bekijk alles wat we weten over de Apple Car