Online service voor bedrijfsdirectories Yell.com heeft een deal gesloten met video-tutorialsite VideoJug om ongeveer 50.000 van de video's 'hoe kan ik' en 'de expert vragen' te bieden.

De deal maakt deel uit van een grondige revisie van Yell.com die ernaar streeft om het van zijn huidige incarnatie te transformeren als een dor maar volledig functioneel bedrijfsadresboek in een alles zingende, volledig dansende, foutloze, volledig functionele bedrijvengids..

Verbetering van de gebruikerservaring

Hiertoe hebben leidinggevenden van Yell.com al gesproken over de noodzaak om de gebruikerservaring van het gebruik van de site te "verbeteren" - een gevoel dat ongetwijfeld zal resoneren met die arme zielen die dringend proberen een lokale loodgieter via de site te vinden om te komen en de blokkering ongedaan te maken hun afvoer.

Naast de VideoJug-deal heeft Yell.com ook aangekondigd dat het een netwerk van ongeveer 100 blogs gaat opzetten, ontworpen om informatie en advies te verstrekken met betrekking tot de talrijke bedrijfscategorieën van de site.

Hoewel details hierover momenteel nog vaag zijn, kunnen we ons voorstellen dat ze advies en informatie over alles bevatten, van het deblokkeren van uw eigen afvoer tot het organiseren van een kinderfeestje.

Sprekend over de beslissing om aanvullende multimedia-inhoud aan te bieden, zei Nick Haworth, hoofdinhoud van Yell.com: "De komende maanden zijn we van plan om samen te werken met uitgevers, bloggers en loval-bedrijven om content te vinden die Yell.com-gebruikers helpt beter te worden, meer geïnformeerde aankoopbeslissingen. "