De beste van 2015

Honderden iPhone-games worden elk jaar uitgebracht in de App Store, en hoewel sommige snel worden vergeten, blijven anderen lang bij ons. Als u enkele van de beste iOS-games ooit wilt proberen, bekijk dan onze regelmatig bijgewerkte lijsten van de 50 beste iPhone-games (met zowel betaalde als gratis spellen) en de 100 beste gratis iPhone-games (voor kostbare edelstenen die u zullen kosten) niets).

Maar hoe zit het met 2015? Dit jaar bracht ons veel hits en talloze missers, maar we hebben de rommel doorgesneden om een ​​handvol sensationele titels te presenteren die hun genres trots maken.

Of je nu een shooter, een puzzelaar of een racer wilt die je lang zal laten spelen in 2016, de games op deze lijst zijn voorbeelden van de topkwaliteit die je in de App Store kunt vinden. Ze verrassen ons, raken ons aan, maken ons aan het lachen en verdienen uiteindelijk een langetermijnspot op uw iPhone of iPad.

Vorige pagina 1 van 13 Volgende Vorige pagina 1 van 13 Volgende

Beste woordspel

Alphabear (gratis)

Alphabear is een schattig woordspel dat je uitdagende borden biedt waarin je de letters op je scherm moet gebruiken om woorden te spellen en aan specifieke vereisten te voldoen. Wat dit woordspel zo bijzonder maakt, is dat je knuffelbeertjes kunt verzamelen en deze mee kunt nemen in elk spel om bonussen, extra punten en nog meer letters te krijgen. Wat meer is, met elk bord dat je afwerkt, krijg je een dwaze ad lib met je beer en de woorden die je hebt gespeld. Deze beren zijn niet alleen schattig, maar ook vindingrijk.

Vorige Pagina 2 van 13 Volgende Vorige Pagina 2 van 13 Volgende

Beste point-and-click avonturenspel

Tales from the Borderlands (afleveringen 2-5) ($ 14,99 / £ 10,99 / AU $ 22,99)

Wat Tales van de Borderlands echt onderscheidt van andere games, is het indrukwekkende schrijven en de geestige lijnen die het verhaal vertellen van een paar onverwachte vrienden die tot leven komen wanneer ze op reis gaan door de kale planeet Pandora. Vertrouwde Borderlands-personages en -locaties verschijnen in dit punt- en klikspel en uw keuzes zijn er niet alleen voor komisch effect - ze kunnen echt veranderen hoe uw verhaal zich afspeelt. Leun achterover en geniet van een boeiende verhaal en geniet van een paar lacht terwijl je toch bezig bent.

Vorige Pagina 3 van 13 Volgende Vorige Pagina 3 van 13 Volgende

Beste puzzelspel

Snoeien ($ 2,99 / £ 2,29 / AU $ 4,49)

De kunst van bonsai is een meditatieve ervaring, dus als je wat puzzelelementen en een simplistische maar toch elegante kunststijl mixt, ben je ongetwijfeld verzekerd van een game die je niet kent. Snoeien zal je ontspannen als je zijn puzzels oplost waarbij je een boom snijdt en hoog genoeg laat worden om te bloeien. Groeiende uitdagingen zoals een giftige zon of andere obstakels voor het milieu zorgen ervoor dat je je hoofd op een goede manier krabt terwijl je probeert je boom te laten bloeien onder tegenspoed, misschien zelfs als een metafoor van het leven.

Vorige pagina 4 van 13 Volgende Vorige pagina 4 van 13 Volgende

Beste actiespel

Implosie ($ 9,99 / £ 7,99 / AU $ 14,99)

Kom nooit terug naar de aarde, kreeg hij te horen - maar Jake, op de rand van de landing op wat een onvruchtbare planeet lijkt te zijn, luisterde niet. De openingsscènes van Implosion zetten het podium op wat een indrukwekkende hack en slash-titel is die dynamisch, visueel stimulerend en eenvoudig te bedienen is. Je doel in elk van zijn hapklare missies is om je bestemming te bereiken, maar om er te komen is altijd anders en zorgt voor een verrassend frisse ervaring. Niveaus zullen je met ontzag achterlaten, en hoe je het ook speelt, we weten dat je het leuk zult vinden.

Vorige Pagina 5 van 13 Volgende Vorige Pagina 5 van 13 Volgende

Beste strategiespel

Fallout Shelter (gratis)

Wat werd uitgebracht als een spel om mensen te kalmeren in afwachting van Fallout 4, is uitgegroeid tot een formidabele strategiespel dat andere spelers daarbuiten bevecht. Wat Fallout Shelter onderscheidt, is de simplistische gameplay die geen geld opbrengt voor de ervaring, maar je in plaats daarvan laat denken onder druk om de middelen te vinden die je nodig hebt wanneer je ze nodig hebt. Wijs uw bewoners toe aan de juiste banen en u hoeft zich nooit zorgen te maken over iets. En zoals elke goede opziener weet, hangt het succes van een kluis en zijn bewoners af van je acties.

Vorige Pagina 6 van 13 Volgende Vorige Pagina 6 van 13 Volgende

Beste ritmespel

Guitar Hero Live (gratis)

Door de franchise op grote schaal opnieuw op te starten, kun je met Guitar Hero Live een rockster worden op je telefoon en het scherm tikken op het ritme van vele populaire hits, offline of tegen de wereld in. Als je wilt, kun je ook alles uitproberen en de optionele gitaarcontroller gebruiken en honderden tracks beheersen die ervoor zorgen dat je duizelig wordt. De indrukwekkende muziekbibliotheek houdt je dagenlang bezig en het dynamische publiek zal je zeker laten weten hoe het met je gaat. Geen druk, maar verknoeien of je wordt uitgejouwd.

Vorige Pagina 7 van 13 Volgende Vorige Pagina 7 van 13 Volgende

Beste RPG

Chaos Rings III ($ 19,99 / £ 14,99 / AU $ 30,99)

Een goede RPG moet je laten investeren in zijn verhaal en je urenlang besteden aan het verkennen van de wereld, het nivelleren van je personages en genieten van al zijn fijne kneepjes. Chaos Rings III is zo'n avontuur dat dat allemaal doet en nog wat. Met een uniek verhaal dat een groep niet bij elkaar passende helden volgt, neemt dit uitgebreide spel je mee naar een mysterieuze planeet waar iedereen hoopt naar toe te reizen, zodat hun wensen kunnen worden ingewilligd. Spannende veldslagen, prachtige achtergronden en een aantrekkelijke soundtrack maken allemaal deel uit van die majestueuze reis.

Vorige Pagina 8 van 13 Volgende Vorige Pagina 8 van 13 Volgende

Beste vluchtsimulator

PixWing ($ 3,99 / £ 2,99 / AU $ 5,99)

Er is veel nostalgie om te spelen in de pixelachtige schoonheid die PixWing is, maar zelfs degenen die nog nooit een 16-bits game hebben gespeeld, zullen de subtiele aanrakingen zeker waarderen die deze game echt een genot maken om te zien en te beleven. Bovendien maken de gyro-bedieningselementen van je hele lichaam een ​​controller, zodat je het spel kunt laten zien hoeveel calorieën je verbrandt tijdens het vliegen. Ongeacht hoe je speelt, de kleurrijke werelden en ingewikkelde missies in elk ervan zullen je zeker laten vervuld van hun simplistische pracht.

Vorige Pagina 9 van 13 Volgende Vorige Pagina 9 van 13 Volgende

Beste platformgame

I Am Bread ($ .99 / £ .79 / AU $ .99)

I Am Bread is een uniek spel dat een geweldige prestatie levert en vertegenwoordigt hoe het zou zijn om als een stuk brood te bewegen. Je hebt geen ledematen, dus je moet erop vertrouwen dat je jezelf moet gooien en je hoeken moet vouwen op een manier die je voortstuwt tijdens je zoektocht om geroosterd te worden. Zoek een broodrooster of een voorwerp dat je lekker warm laat worden, maar zorg ervoor dat je niet op de grond slaat of over icky gebieden rolt die je glutineuze aantrekkingskracht kunnen aantasten. Een vies stuk brood is een no-no, maar deze platformer is een heerlijke smaak van het bizarre.

Vorige pagina 10 van 13 Volgende Vorige pagina 10 van 13 Volgende

Beste Adventure-puzzelspel

Lara Croft GO ($ 1,99 / £ 1,49 / AU $ 2,99)

Een elegant puzzelavontuur met ieders favoriete tomb raider, Lara Croft GO laat zien dat zelfs een doorgewinterde ster kan schitteren in een spel dat heel anders is dan alles waar ze eerder was. Ja, je bent nog steeds grotten aan het verkennen en het ontdekken van verloren relikwieën op je zoektocht naar de grote schat, maar je zult ook logica moeten gebruiken en beslissen welk pad je naar succes zal leiden in plaats van je uiteindelijke ondergang. De prachtige kunststijl biedt ook een aangename achtergrond voor een game die behoorlijk vet, slim en ontspannend is.

Vorige pagina 11 van 13 Volgende Vorige pagina 11 van 13 Volgende

Beste racespel

Horizon Chase ($ 2,99 / £ 2,29 / AU $ 4,49)

Horizon Chase is een geweldig voorbeeld van hoe een stijlvolle racer kan lenen van eerdere games en een ervaring kan produceren die zowel aantrekkelijk is om te spelen als om te zien. Een zijdezachte soundtrack en een paar oogverblindende beelden begeleiden je terwijl je de wereld rond rijdt op zijwaartse parcours en parcours met genoeg van een moeilijkheidsgraad om iemands dorst naar snelheid te lessen. Je tegenstanders zijn ook geen 'push-overs', en met voldoende verzamelobjecten om je bezig te houden, is dit een spel waar je elke keer opnieuw naar toe racet.

Vorige Pagina 12 van 13 Volgende Vorige Pagina 12 van 13 Volgende

Beste Shooter

Geometry Wars 3: Dimensions ($ 9,99 / £ 7,99 / AU $ 14,99)

Net als de tegenhanger van de console, brengt Geometry Wars 3: Dimensions vuurwerk van kleur op je scherm met elke geometrische vorm die je neer schiet. Deze eenvoudige maar effectieve twin-stick shooter is zeker om je snelle denkvaardigheden te testen met zijn reeks niveaus, modi en score-eisen, zodat je meer doet dan alleen maar naar zijn slanke beelden kijken en gebiologeerd wordt door zijn pakkende geluiden. Houd je vinger op de trekker, want vijanden komen van alle kanten naar je toe en indrukwekkende baasgevechten zullen je sneldenkende vaardigheden testen. Het is snel, hectisch en gewoon leuk.

Vorige Pagina 13 van 13 Volgende Vorige Pagina 13 van 13 Volgende
Aandelen