Het bedrijf is vooral bekend door de introductie van zijn betaalbare iPod-docks met klep op de wereld, Fatman heeft de ante verhoogd en een three-box, compromisloze klepversterkingsysteem genaamd het Mothership gelanceerd.

Duidelijk high-end in de natuur en met een ongelooflijke 200 watt per kanaal, heeft de preamp en twin monoblock configuratie Fatman's "stereofantasie realiteit" gemaakt, volgens een woordvoerder.

iTube Controlroom voorversterker

Het hart van het systeem is de iTube Controlroom-voorversterker, die beschikt over zes hoogwaardige kleppen, "uitzonderlijke componenten" en een stijf chassis. Er wordt gezegd dat de voorversterker werkt in klasse A-bewerking. En hoewel het slechts drie lijningangen heeft voor het aansluiten van partnerapparatuur, heeft het ook een speciale phono-ingang voor draaitafels.

De partners in rijm, en ook de spieren toevoegen, zijn de iTube Engineroom-monoblokken. Ze bieden een ongelooflijk vermogen van 200 watt op basis van kleppen - genoeg om elke luidspreker die je erin gooit te besturen. De enorme krachtreserves zijn afgeleid van een indrukwekkende bank van 18 perfect op elkaar afgestemde buizen, die bijdragen aan een kolossaal totaalgewicht van 51 kg (per Engineroom).

Het gecombineerde totaal bereikt de weegschaal met 114 kg, genoeg om een ​​Fatman te laten zweten. Het Mothership zal vanaf september 2007 beschikbaar zijn in het Verenigd Koninkrijk en Europa.