Secret.ly wordt een interessant nieuw huis voor tech-lekken. Het is gewoon vervelend dat er geen manier is om een ​​van hen te valideren.

Maar de nieuwste om het internet te laten zoemen, is misschien wel de verstandigste die we in een lange tijd hebben gehoord. We zijn 99,9999999% zeker van het feit dat Apple begint met health-tech, en dit klinkt als een vrij plausibele strategie.

"De nieuwe EarPods van Apple zullen sensoren bevatten, voor hartslag en bloeddruk, en ook iBeacons zodat ze niet verloren gaan. Ze hebben de bliksempoort nodig, daarom is de audio-aansluiting naar de bodem verplaatst."

Earputers

Dus laten we dit opsplitsen.

Ten eerste, oortelefoons met sensoren erin is helemaal geen gek idee. De laatste claim is misschien totaal ongegrond, maar we weten al dat Apple's een idee op deze manier heeft gehad - kijk maar naar dit patent.

Sterker nog, het gaat nog verder terug dan dat. Dit patent van al de jaren geleden, zoals door MacRumours werd opgemerkt, beschrijft ook een manier om fysiologische gegevens te controleren via een hoofdtelefoon.

LG's zetten het idee zelfs al in actie met zijn eigen hartslagmeter-oortelefoon, die gegevens doorgeeft aan de op pols gebaseerde Lifeband Touch.

De hartslagmeters ingebouwd in de huidige wearables, zoals de Samsung Gear Fit en TomTom Runner Cardio, gebruiken een groen licht Mio optische sensor om veranderingen in de bloedstroom te volgen.

Dat is allemaal goed en wel, maar het nadeel is dat ze op een van de drukste delen van je lichaam zitten. Het is geen verrassing dat we behoorlijk gekke lezingen hebben gehad in het midden van een jog - het is gewoon veel moeilijker om accuraat te zijn bij het lezen van een pols.

Het lezen van de binnenkant van het oor is logischer, vooral als je er rekening mee houdt dat de meesten van ons al naar muziek luisteren tijdens het hardlopen. Bovendien is het een ding minder om er een vast te maken wanneer je de deur uitgaat.

Goed idee

Er was nog een andere interessante opmerking van onze Secret.ly-tipster iets later: "Het is bedoeld als een gatewayproduct voor de andere."

Een commentator vroeg of deze "andere" de iWatch was. Het antwoord: "Naam is nog niet definitief. Maar ja. Die."

Hoe geweldig de iWatch ook is, het zal een zware verkoop worden in deze momenteel ongemakkelijke draagbare markt. Maar fitness zal de sleutel zijn om de deur te ontgrendelen. Google heeft Google Now. Apple heeft gezondheid.

Misschien heeft de iWatch ook een hartslagmonitor, hoewel deze EarPods waarschijnlijk niet bestaan ​​als deze daadwerkelijk bestaan. Het horloge / de band zal waarschijnlijk beter geplaatst zijn voor algemene bewegingen van de dag tot dag, misschien met behulp van een variant van Nike's FuelPoint-systeem.

Maar de iWatch zal ook een metgezel voor de iPhone zijn. Dus het idee zou kunnen zijn om te bundelen in de nieuwe EarPods van Apple met de iPhone 6 en spenen mensen op het idee dat ze ook de draagbare technologie van Apple nodig hebben.

Niemand zorgt er immers voor dat mensen hun portemonnee niet zo snel openen als hun eigen gezondheid. Zoals onze anonieme tipgever het stelde in een opmerking: 'Medische apparaten voor thuis zijn ... een slechte markt van vandaag, maar iedereen heeft een instantie die ze graag zouden willen verzorgen.'

Dus hoe zullen deze mythische oordopjes onze telefoons aanspreken? "Ze hebben de bliksempoort nodig, daarom is de audio-aansluiting naar de bodem verplaatst."

Dit is ook logisch. LG's oortelefoons hebben een "medaillon" nodig om gegevens te verwerken, maar Apple zou alles via zijn eigen connector kunnen verzenden zonder een extra accessoire nodig te hebben.

En wat is dat? Ik kan alleen goedgekeurde Apple-oortelefoons gebruiken op mijn iPhone 6? Wauw, het is bijna alsof iemand van plan is om dit te laten gebeuren.

  • De iWatch komt