Als u problemen hebt ondervonden met Windows 10 Fall Creators Update sinds u de belangrijkste update hebt gedownload en geïnstalleerd, bent u bij ons aan het juiste adres, omdat we dit artikel voortdurend bijwerken met oplossingen voor de meest voorkomende problemen.

Het is nu een tijdje geleden dat Microsoft's nieuwste grote update voor Windows 10, de Fall Creators Update, werd uitgebracht voor download en hoewel het een aantal opwindende nieuwe functies biedt, hebben sommige mensen problemen ondervonden tijdens en na de installatie van de software.

Microsoft heeft ook een nieuwe update gelanceerd, de Update van april 2018, en we hebben een andere handleiding samengesteld over het oplossen van problemen met de Windows 10 april 2018-update.

Helaas is het een feit dat onmiddellijk na het verschijnen van een belangrijke update van het besturingssysteem sommige dingen verkeerd gaan. De enorme hoeveelheid Windows-pc's die er zijn, en hun verschillende configuraties, betekent problemen en problemen kunnen - en doen - zich voordoen.

We hebben ook een handleiding toegevoegd voor het verwijderen van de Windows 10 Fall Creators-update, die als laatste redmiddel moet worden gebruikt als niets dat u hebt geprobeerd het probleem dat u ondervindt kunt oplossen. U vindt dat onderaan deze pagina.

Als je een probleem met Windows 10 Fall Creators Update bent tegengekomen dat we niet hebben behandeld, volg ons en tweeer ons en we zullen doen wat we kunnen om een ​​oplossing te vinden.

  • Hoe de update van Windows 10 april 2018 te downloaden en te installeren

Hoe Windows 10 Fall Creators Update installatieproblemen op te lossen

Een aantal mensen die Windows Update gebruiken om de Windows 10 Fall Creators Update te downloaden en installeren, ondervinden problemen. Windows 10 heeft een probleemoplosser die kan helpen bij het identificeren van eventuele problemen. Dit kan ook de Windows Update-app resetten, wat kan helpen om de installatie te starten.

Om dit te doen, klikt u op het menu Start en vervolgens op het tandwielpictogram aan de linkerkant, waardoor het venster Instellingen wordt geopend. Klik op 'Update en beveiliging' en vervolgens op 'Problemen oplossen'. Klik op 'Windows Update' en vervolgens op 'Probleemoplosser uitvoeren' en volg de instructies en klik op 'Deze correctie toepassen' als de probleemoplosser een oplossing vindt.

Sommige mensen die Windows 10 Fall Creators Update proberen te downloaden en installeren, zien een foutmelding met de melding 0x800F0922, die voorkomt dat Windows Update de installatiebestanden van de Fall Creators Update downloadt.

Deze fout treedt op als er een probleem is met uw internetverbinding. Controleer eerst of uw Windows 10-apparaat verbinding heeft met uw internetverbinding. Mogelijk moet u uw modem of router opnieuw opstarten als er een probleem is.

U kunt Windows 10 ook gebruiken om problemen met het netwerk op te lossen door met de rechtermuisknop op het netwerkpictogram in het systeemvak te klikken (in de rechterbenedenhoek van uw scherm) en 'Problemen oplossen' te selecteren.

U kunt dit foutbericht ook zien als u een VPN gebruikt. Probeer de VPN uit te schakelen terwijl je de Windows 10 Fall Creators Update downloadt en installeert.

Als u antivirussoftware hebt geïnstalleerd, probeert u dat tijdens het installeren ook uit te schakelen, omdat daarmee het probleem kan worden opgelost. U kunt het vervolgens inschakelen en normaal gebruiken nadat de installatie is voltooid.

U krijgt mogelijk ook een foutmelding als u niet genoeg vrije schijfruimte hebt om de Windows 10 Fall Creators Update te installeren. U kunt snel en eenvoudig schijfruimte vrijmaken door 'Schijfopruiming' in het zoekvak op de taakbalk te typen en vervolgens op 'Schijfopruiming' te klikken.

In het venster 'Drive Selection' dat verschijnt, kiest u het station waar Windows 10 is geïnstalleerd. Standaard zou dit je C: schijf moeten zijn. Klik op 'OK' en vink vervolgens de selectievakjes aan van de bestanden die u wilt verwijderen. Deze moeten veilig zijn om te verwijderen, maar vergeet niet dat je ze niet kunt ophalen als ze weg zijn. Je krijgt te horen hoeveel ruimte je bespaart. Klik op 'OK' en vervolgens op 'Bestanden verwijderen' om de bestanden te verwijderen. Als u meer ruimte wilt creëren, klikt u op 'Systeembestanden opruimen'.

Het gebruik van Schijfopruiming kan ook helpen bij het oplossen van de installatiefout 0x80190001. Evenals fouten: 0x80070070 - 0x50011, 0x80070070 - 0x50012, 0x80070070 - 0x60000, 0x80070070 en 0x80070008.

Als je nog steeds problemen ondervindt bij het downloaden en installeren van de Windows 10 Fall Creators Update met de Windows 10 Update-app, probeer het dan te installeren vanaf een USB-stick.

U hebt een lege dvd of een USB-stick nodig om de installatiebestanden toe te voegen, met minimaal 5 GB vrije ruimte. Als u geen reserveschijf hebt, raadpleegt u onze lijst met de beste USB-flashstations 2018.

Download en installeer de tool, open hem en ga akkoord met de licentievoorwaarden. Over het 'Wat wilt u doen?' pagina, selecteer 'Installatiemedia voor een andere pc maken' en klik vervolgens op 'Volgende'. Selecteer de taal, versie en 32-bits of 64-bits versie en selecteer vervolgens 'USB-flashstation' of 'ISO-bestand', afhankelijk van of u de installatie uitvoert vanaf een USB-station of vanaf een dvd (selecteer ISO-bestand hiervoor ).

Nadat het hulpprogramma is geformatteerd en het installatie-station is gemaakt, kunt u uw pc opnieuw opstarten, opstarten vanaf het station en de Windows 10 Fall Creators-update helemaal opnieuw installeren. Onze gids voor het installeren van Windows 10 laat zien hoe.

Hoe Windows 10 Fall Creators te repareren Update Media Creation Tool-problemen

De Media Creation Tool is een handige app van Microsoft waarmee je de Windows 10 Fall Creators Update kunt installeren met behulp van een USB-stick of dvd. Sommige mensen hebben echter problemen ondervonden bij het gebruik ervan.

Als de Media Creation Tool vastloopt wanneer u probeert de Windows 10 Fall Creators Update-bestanden te downloaden, sluit dan de Media Creation Tool-app en de instructies opnieuw en start deze opnieuw. Nadat de app de bestanden heeft gedownload, koppelt u uw pc snel los van het netwerk (verwijder de Ethernet-kabel of schakel uw wifi-adapter uit).

De installatie moet worden voortgezet (zonder op internet te zoeken naar meer bestanden) en zodra deze is voltooid, kunt u opnieuw verbinding maken met internet. Tot slot opent u Windows Update (Instellingen> Update en beveiliging> Windows Update) en klikt u op 'Controleren op updates' om de definitieve bestanden te downloaden.

Sommige mensen ontvangen een foutbericht 'DynamicUpdate' bij het gebruik van de Media Creation Tool. Om dit op te lossen, open je File Explorer en ga je naar C: \ $ Windows. ~ WS \ Sources \ Windows \ sources.

Je zou een app genaamd Setupprep.exe moeten zien. Dubbelklik erop om het updateprogramma te starten.

De fout 'De update is niet van toepassing op uw computer' oplossen

Als u de Windows 10-versie van Fall Creators probeert te installeren en er verschijnt een foutmelding met de tekst 'De update is niet van toepassing op uw computer', moet u ervoor zorgen dat u de nieuwste Windows-updates hebt geïnstalleerd.

Ga hiervoor naar Instellingen> Update en beveiliging> Windows Update en klik op 'Controleren op updates'. Installeer alle updates die worden gevonden en probeer de Windows 10 Fall Creators-update opnieuw te installeren.

Hoe u beschadigde of ontbrekende bestandsproblemen oplost

Als er tijdens de installatie van Windows 10 Fall Creators Update een 0x80073712-foutbericht verschijnt, betekent dit dat uw pc een probleem heeft gevonden met ontbrekende of beschadigde bestanden die nodig zijn om de update te installeren.

Eerst moet u de beschadigde bestanden verwijderen. Open hiervoor het hulpprogramma Schijfopruiming (typ 'Schijfopruiming' in het zoekvak op de taakbalk en klik vervolgens op 'Schijfopruiming'. In het venster 'Schijfselectie' dat verschijnt, kiest u de station waar Windows 10 is geïnstalleerd. Standaard moet dit uw C: -station zijn).

Zorg er nu voor dat het selectievakje naast 'Windows Setup tijdelijke bestanden' is aangevinkt, klik vervolgens op 'OK' en 'Bestanden verwijderen'.

Vervolgens moet je Windows Update gebruiken om de bestanden opnieuw te downloaden. Ga naar Instellingen> Update en beveiliging> Windows Update en klik op 'Controleren op updates'.

Windows 10 Fall Creators verbeteren Compatibiliteitsproblemen bijwerken

Als tijdens de installatie een foutbericht 0x800F0923 wordt weergegeven, betekent dit dat er een app of stuurprogramma is die niet werkt met Windows 10 Fall Creators Update.

Om dit probleem op te lossen, moet u ervoor zorgen dat al uw software- en hardwaredrivers up-to-date zijn. Hulpvol zou het installatieproces u ook moeten vertellen welk beetje software of hardware problemen veroorzaakt.

Als het een hardwaredriverprobleem is, ziet u een foutcode die begint met 0xC1900101. U kunt uw stuurprogramma's bijwerken door de website van de fabrikant te bezoeken of door Apparaatbeheer te gebruiken. Om Apparaatbeheer te gebruiken, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram Startmenu en selecteert u 'Apparaatbeheer'.

Zoek de hardware die het probleem veroorzaakt, klik er vervolgens met de rechtermuisknop op en selecteer 'Stuurprogramma bijwerken'.

Problemen oplossen die de update van Windows 10 Fall Creators stoppen om de installatie te voltooien

Er is niets frustrerender dan een update schijnbaar probleemloos te installeren en vervolgens op het laatste moment een foutmelding te krijgen.

Sommige mensen melden dat ze 'Fout' zien: we konden de updates niet voltooien. Wijzigingen ongedaan maken. Zet uw computer niet uit 'en' Fout: Fout bij het configureren van Windows Updates. Wijzigingen in berichten terugzetten, waardoor Windows 10 Fall Creators Update het installatieproces niet kan voltooien.

U kunt controleren wat er mis is gegaan door naar Instellingen> Update en beveiliging> Windows Update te gaan en op 'Geschiedenis bijwerken' te klikken..

Dit zou je eventuele problemen moeten laten zien. Noteer deze en zoek vervolgens op het internet naar een oplossing.

Hoe Windows 10 Fall Creators Update te verwijderen

Als je nog steeds problemen ondervindt met de Windows 10 Fall Creators-update, of als je niet tevreden bent met de wijzigingen die Microsoft heeft aangebracht, kun je de Fall Creators-update verwijderen en terugkeren naar een eerdere versie van Windows.

We waarschuwen hiertegen omdat u mogelijk toekomstige beveiligingsupdates van Microsoft mist, maar als u liever teruggaat totdat alle bugs en problemen met Fall Creators Update zijn verholpen, volgt u deze instructies.

Ga eerst naar Instellingen> Update en beveiliging> Herstel en klik op 'Aan de slag' onder het punt 'Ga terug naar de vorige versie van Windows 10'..

Er verschijnt een venster met de vraag waarom u terug wilt naar een vorige versie. Beantwoord de vraag (dit helpt Microsoft toekomstige versies van Windows te verbeteren) en klik vervolgens op 'Nee, bedankt' in het volgende venster. Dit is waar het u vraagt ​​of u wilt controleren op updates.

Klik op 'Volgende' in het volgende venster en dan op 'Volgende', zodat u zeker weet dat u uw Windows-loginegegevens bij de hand hebt. Klik ten slotte op 'Ga terug naar eerdere build' en de Fall Creators Update zal de installatie ongedaan maken.

.