De Olympische Winterspelen 2018 zijn er bijna, en als je net als velen bent, dan is het kijken naar de Spelen een jeuk dat alleen kan worden bekrast door op de skipistes te slaan, uit te gaan op ijsbanen of trekking langlaufloipes. Met de openingsceremonie van de Olympische Winterspelen op 9 februari, zal die jeuk gauw moeten krabben.

Of je nu van plan bent om te trainen zoals je een Olympische atleet bent of gewoon wilt uitgaan en plezier wilt hebben in de sneeuw, er zijn technische gadgets klaar om je ervaring te verbeteren. Hier gaan we kijken naar apparaten die je ziekste bewegingen kunnen vastleggen, je beste runs bijhouden of je gewoon verbonden en vermaakt houden terwijl je aan het skiën, snowboarden, schaatsen, curling bent of zelfs uit gaan voor je eigen biatlon.

  • Hoe de Olympische Winterspelen 2018 live online te bekijken

GoPro Hero6 Black

Als je wild wilt worden op de hellingen of op het ijs, is de GoPro Hero6 Black een geweldige keuze voor het documenteren van je verbijsterende tricks en hilarische wipeouts.

Deze krachtige actiecamera is robuust en waterdicht tot 33 voet en kan op je helm of lichaam worden bevestigd met extra accessoires om je ervaringen vanuit je perspectief vast te leggen. Ooit het perspectief van een curlingsteen willen krijgen? Met de juiste accessoires kan de GoPro Hero6 Black op allerlei dingen worden gemonteerd.

De camera kan 4K-video opnemen met 60 fps, zodat uw beelden helder en vloeiend zijn. Maar het kan ook slow-motionbeelden opnemen, zo snel als 240 fps bij Full HD, voor het geval je het verbluffende gezicht van iedereen wilt vastleggen wanneer je een dubbele assen op je plaatselijke ijsbaan verwijdert.

De beste GoPro Hero6 Black deals van vandaag

?125 Klantenbeoordelingen van Amazon ☆☆☆☆☆£ 341.99View£ 369View£ 369View£ 369ViewShow More DealsWe checken meer dan 130 miljoen producten per dag voor de beste prijzen

Olympus Tough! TG-5

Voor een camera die iets traditioneler is, is de Olympus Tough! TG-5 is een geweldige keuze voor de wintersporter in jou. Het heeft een robuuste constructie die tot 7 voet schokbestendig is en tot 50 voet waterdicht. Het is ook niet bang voor de kou, met een vorstbestendige beoordeling voor 14 graden Fahrenheit.

Het ruilt slagen met de GoPro Hero6 Black en biedt een groter scherm, zodat je beter kunt zien wat je aan het fotograferen bent, maar het neemt 4K-video op met 30 fps en slow-motion Full HD-video 120 fps. Een ander voordeel is de meegeleverde 4x optische zoomlens, die het maken van verre scènes gemakkelijker maakt. Bovendien kan het 20 foto's per seconde in RAW-formaat opnemen.

De beste Olympus Tough van vandaag! TG-5 deals

?72 Amazon klant beoordelingen ☆☆☆☆☆£ 346.21ViewLow Stock£ 349View£ 379View£ 379,99ViewShow More DealsWe checken meer dan 130 miljoen producten per dag voor de beste prijzen

Casio WSD-F20

Het hebben van beelden van je winteractiviteiten is één ding, maar het hebben van gegevens die laten zien hoe ver je bent gegaan en hoeveel werk je hebt gedaan, is een heel ander beest..

De Casio WSD-F20 is een robuuste smartwatch die klaar en in staat is voor je avonturen. Met Android Wear 2.0 is dit een smartwatch die in staat is om te verwachten wat u zou verwachten, en u meldingen laten zien zonder dat u uw telefoon hoeft te verwijderen en het risico loopt dat u te veel winters krijgt.

Wat u echt zal helpen terwijl u de hellingen op gaat of een lange langlauftocht gaat maken, is de ingebouwde GPS en offline kaarten. Deze helpen je te vinden waar je bent, plannen waar je naartoe gaat en houden bij waar je bent geweest. Hoewel we zelf niet de kans hebben gehad om het te testen, ondersteunt het horloge de ski-app Ski Tracks om je max. Snelheden, totale afstand en nog veel meer te loggen. Dus, als je hoge scores wilt behalen, is de Casio WSD-F20 klaar.

De beste Casio WSD F20 deals van vandaag

?£ 450ViewGeen prijsinformatieControleer AmazonWe controleren dagelijks meer dan 130 miljoen producten voor de beste prijzen

Oakley Airwave 1.5

Als je echt hightech wilt gaan in je winteravonturen, kun je de Oakley Airwave 1.5-bril bekijken. Naast dat het een kwaliteitsbril is die ervoor zorgt dat je ogen niet bevriezen door de kou of van de zon frituren (dankzij gepolariseerde lenzen), heeft de Oakley Airwave 1.5 een ingebouwd scherm aan de onderkant van de lenzen, de slimme functies verschijnen.

Een snelle blik naar beneden kan je laten zien hoe snel je gaat, dus je kunt jezelf uitdagen om nog sneller te gaan. Je kunt bijhouden hoe hoog je sprongen zijn tijdens het skiën en snowboarden. Het kan ook informatie van je telefoon weergeven, of je nu een Android- of iOS-apparaat hebt. Als u op zoek bent naar vrienden op de hellingen die ook een paar van deze lenzen hebben, kan deze u naar elkaar leiden.

De beste Oakley Airwave 1.5 Goggle Silvertext16 deals

?Geen prijsinformatieControleer AmazonWe controleren dagelijks meer dan 130 miljoen producten voor de beste prijzen

Chips 2.0 Bluetooth-hoofdtelefoon

Het geluid van de voorbijstromende wind terwijl je door de sneeuw vaart, is geweldig en zo, maar als je veel tijd in de kou zult doorbrengen, kan een beetje muziek je helpen door te jutten. Dat is waar de Chips 2.0 Bluetooth-koptelefoon wordt geleverd. Deze koptelefoon past in een breed scala aan helmen van meer dan zes fabrikanten, dus u hoeft geen concessies te doen aan veiligheid of comfort om ze toe te voegen aan uw outdoor winteruitrusting.

Omdat ze draadloos zijn, hoef je je ook geen zorgen te maken over een coole zet om een ​​koptelefoonaansluiting los te koppelen. En met een batterij van 10 uur hoeft u zich ook geen zorgen te maken dat ze tijdens een lange trek op u sterven. De bedieningselementen zijn ingebouwd in de hoofdtelefoon en kunnen worden gebruikt met een simpele druk op de knop, en een ingebouwde microfoon zorgt ervoor dat u ook kunt bellen terwijl u onderweg bent.

De beste aanbiedingen voor draadloze hoofdtelefoons van de Outdoor Tech Chips 2.0

?13 Amazon klantervaringen ☆☆☆☆☆£ 82.93ViewWe controleren dagelijks meer dan 130 miljoen producten voor de beste prijzen

Amazon Tap

Als je een sport doet zoals curling of je wintersportplezier veel chillen aan de kant van de helling, kan de Amazon Tap een perfecte technische hulp bieden. Amazon Tap is een draagbare Bluetooth-luidspreker en Alexa-apparaat in één. Pomp de deuntjes terwijl je een lange skilift op rijdt, of laat de muziek je en je vrienden je eigen themamuziek geven terwijl je langs vaart.

Met Alexa kun je ook onderweg informatie krijgen. Dus als je buiten bent om deel te nemen aan je eigen winterspelen, kun je op de hoogte blijven van wie het goud mee naar huis neemt op de echte Olympische Winterspelen van 2018. In tegenstelling tot alle andere apparaten op deze lijst, probeer deze gewoon droog te houden.

De beste Amazon Tap-deals van vandaag

?£ 12.95ViewGeen prijsinformatieControleer AmazonWe controleren dagelijks meer dan 130 miljoen producten voor de beste prijzen
  • Spring naar alle fitnessweekrapporten van TechRadar!