We kunnen ons niet herinneren wie het was die de uitdrukking "Een week duurt lang in deals met mobiele telefoons" bedacht, maar we nemen aan dat het een wijze en vooruitstrevende filosoof van een of andere soort moet zijn geweest. En The Big Deal kan zeker de waarheidsgetrouwheid van de verklaring verifiëren, en nooit meer dan deze week.

Het is zeven dagen dat Vodafone rond Amazon-vouchers heeft geband met SIM-only-abonnementen, O2 heeft nieuwe, frisse tarieven vrijgegeven en mensen zijn massaal op zoek naar hun vertrouwde oude mobiel ten gunste van de nieuwe Samsung Galaxy S9.

Lees meer: ​​Polk Commandobar

Als dat je met een alarmerende verveling en een ernstige FOMO achterlaat, wees dan bang van niet - The Big Deal heeft alle heetste nieuws over de telefoondeals van de week verzameld, en het hier samengevat voor uw geldbesparende gemak.

  • Wil je gewoon de goedkoopste prijzen van vandaag weten? Ga dan rechtstreeks naar onze beste mobiele telefoon deals pagina

Amazon voor tenners?

We zijn de week begonnen met een aanbod van Vodafone dat warm genoeg is om een ​​sneeuwstorm te ontdooien - en het is exclusief voor TechRadar-lezers. Je kunt een Amazon-tegoedbon van £ 10 kopen voor een Vodafone SIMO-deal, en het ziet er een beetje als volgt uit:

3G-simkaart van Vodafone | Contract van 12 maanden | 3 GB data | Onbeperkt bellen en sms'en | £ 10 Amazon-tegoedbon | £ 08:00
Vodafone heeft ermee ingestemd om TechRadar-fans een tegoedbon van £ 10 te sturen als je je aanmeldt voor de voordelige 3 GB aan gegevens (en onbeperkte gesprekken en sms-berichten) voor een simkaart van £ 8 per maand. Klik gewoon op de link, pop in uw e-mailadres en selecteer het 3GB-tarief - eenvoudig!

De deal eindigt op zondag 25 maart
Deal bekijken

Pasen komt vroeg

Over Amazon gesproken, de alomtegenwoordige online retailer lanceerde zijn paasverkoop bijna twee weken voor de vakantie, het verkoopequivalent van horen Het sprookje van New York in je lokale Asda ... in oktober.

Onder de mobiele telefoon deals beschikbaar zijn 15% van de Samsung Galaxy S8, 25% korting op Honor-telefoons, de Sony Xperia XA1 voor £ 170 en loooooooads van cut-prijs laders, koffers en accessoires.

Je boot niet laten drijven? Welnu, waarschijnlijk zal Amazon dit weekend nog meer kortingen toevoegen, dus het is misschien een goed idee om de Amazon-verkooppagina als bladwijzer aan te brengen en te blijven zoeken naar meer koopjes. Maar blijf niet hangen - ondanks de naam eindigt de Paasverkoop op maandag 26 maart.

OMG! SE op iD FTW

Volledige openbaarmaking: we hebben een echte zwak voor de iPhone SE. Het is nu bijna twee jaar gerijpt (zoals een mooie Bourgogne), en de prijs blijft op de één of andere manier dalen (in tegenstelling tot een mooie Bourgogne).

Het iD-netwerk van Carphone Warehouse heeft de goedkoopste prijzen op de markt, met een nieuw tarief dat de moeite waard is om te bekijken. De prijzen beginnen bij slechts £ 15,99 per maand zonder vooraf te betalen, inclusief 500 MB aan gegevens, hoewel we de iPhone SE-deal van £ 18,99 per iD verkiezen, waardoor je elke maand 2 GB aan gegevens krijgt.

Heb je zin in de goedkope iPhone maar wil je met een grotere naam gaan, zoals EE of Three? Ga dan naar onze beste iPhone SE-dealspagina voor de beste prijzen van vandaag.

Bespaar op uw S9

Zoals The Big Deal vorige week gemeld, kunt u honderden ponden besparen op uw nieuwe Samsung Galaxy S9-deal door slechts een paar maanden te wachten voordat u koopt. Maar je bent vandaag niet waar je bent geworden door te wachten om een ​​nieuwe smartphone te kopen, of wel soms? Nou, blijkbaar is er een andere manier waarop mensen geld besparen op hun nieuwe S9.

De website MusicMagpie.co.uk - de zelfbenoemde 'snelle en gemakkelijke manier om contant geld voor je spullen te krijgen' - rapporteert een toename van 120% van het aantal inruilpunten voor smartphones sinds de Galaxy S9 werd aangekondigd op 26 februari Dat scheelt tot een toename van 184% van de iPhone X-inruil.

Gezien het feit dat sites zoals MusicMagpie.co.uk aanbieden om gebruikte iPhone X-handsets te kopen voor maar liefst £ 720, gaat dat het grootste deel van het betalen voor een £ 739 sim-gratis Galaxy S9.

Jojo je gegevens

De controle terugnemen - dat is iets waar Britse mensen van houden (of ten minste 52% van de Britse bevolking). En dat is wat O2 u zal laten doen dankzij de Refresh-tarieven, die worden uitgerold naar alle nieuwe en bestaande klanten van het netwerk.

Kies voor een van de Refresh-tarieven van 1 GB tot 50 GB van O2 en u hebt de mogelijkheid om uw dataruimte van maand tot maand op en neer te bewegen, net zoals een - u raadt het al - jojo.

U kunt uw Refresh-plangegevens, -oproepen en -teksten in meer dan 75 landen over de hele wereld gebruiken, inclusief de gebruikelijke selectie van EU-landen samen met landen als de VS, Australië en Nieuw-Zeeland. Dus nu is er geen excuus om je moeder niet te bellen als je in je hol bent. Beschuldig O2, niet wij.

Als je nieuws en meningen over telefoondeals wilt bespreken, bespreken of beraadslagen, ga dan naar onze @TRDeals Twitter-feed - u vindt ook de nieuwste aanbiedingen op telefoons, tv's, consoles, breedband en meer technologie.