Lara's laatste avontuur is eindelijk aangebroken en we zijn er om je te helpen de beste Shadow of the Tomb Raider-deals en prijzen op PS4, Xbox One en pc te vinden. Als je zin hebt in bonusovervallen, hebben we ook de nieuwste prijzen voor de DLC-packed Croft Edition gevonden. Weet u niet zeker welke u wilt? We laten je de verschillen hieronder weten.

Shadow of the Tomb Raider is het derde deel van de reboot-trilogie van Crystal Dynamics. Dus als je de 2013 Tomb Raider en Rise of the Tomb Raider 2015 niet hebt gespeeld, wil je misschien een kijkje nemen, hoewel we eerlijk gezegd niet de ingewikkeldste verhalen bespreken om in te halen als je alleen maar wilt duiken. naar het nieuwste avontuur.

De derde game neemt de actie mee naar de oerwouden en oude ruïnes van Zuid-Amerika, een locatie die we aanzienlijk hebben opgewarmd na de koude klimaten van Siberië vorige keer. Lara moet opnieuw racen om oude geheimen te ontdekken voordat de sinistere organisatie van de Drie-eenheid er als eerste komt en ze voor schandelijke middelen gebruikt. Dus verwacht je tijd te besteden aan het uitwerken van ingewikkelde grafpuzzels, schuil in de schaduw (moordzuchtige stealth-opties zijn overvloediger dan ooit), pijlen van bovenaf verliezen en sprinten over desintegrerende platforms die op de een of andere manier de tand des tijds hebben overleefd, maar geen razende Croft.

Wil meer weten? Bekijk zeker onze volledige, spoilervrije Shadow of the Tomb Raider-recensie. Of neem een ​​kijkje naar de laatste prijzen en aanbiedingen hieronder en doe mee!

De beste Shadow of the Tomb Raider-prijzen van vandaag

122 Amazon-klantbeoordelingen ☆☆☆☆☆ 32 deals beschikbaar£ 22.99View£ 25.99View£ 34View£ 34.64ViewMeer deals weergevenWe controleren dagelijks meer dan 130 miljoen producten voor de beste prijzen?

Als deze deals vandaag niet laag genoeg voor je zijn, denken we dat Shadow of the Tomb Raider een uitstekende kandidaat is voor een Black Friday-deal. Dus het is misschien de moeite waard om een ​​beetje te blijven hangen.

Zoals met elke grote videogame tegenwoordig, is er een speciale editie om te overwegen. Shadow of the Tomb Raider: Croft Edition is de meest voorkomende versie - de chicste versie met een uitverkocht standbeeld op de site van Square Enix.

De belangrijkste oproep van de Croft Edition is de opname van de seizoenspas, waarmee je toegang hebt tot de komende DLC. Dit omvat een extra zeven graftomben, met 'narratieve nevenmissies'. Andere seizoenspascontent omvat zeven outfits en zeven extra vaardigheden. Er is meer inhoud naast de hogere prijs van de Shadow of the Tomb Raider: Croft Edition, inclusief een soundtrack en een outfit / wapenset. Amerikaanse gamers krijgen ook een steelbook-gamecase, maar andere gebieden doen dit om een ​​of andere reden niet. Rude, Square Enix.

Als u echter niet zoveel wilt uitgeven bij de lancering, is de seizoenspas apart verkrijgbaar. Hé, als je het lang genoeg laat liggen, kun je het waarschijnlijk voor veel minder krijgen in een toekomstige verkoop verderop in de rij, als de inhoud alweer uit is en je de beoordelingen kunt controleren om te zien of het je tijd en geld waard is. Als je nu klaar bent, vind je hieronder de laatste prijzen voor elk platform.

De goedkoopste Shadow of the Tomb Raider: Croft-editie deals

De beste Shadow of the Tomb Raider van vandaag: Croft Edition deals

?39 Amazon klantervaringen ☆☆☆☆☆£ 33.99View£ 41View£ 53.99View£ 54.39ViewMeer deals weergevenWe controleren dagelijks meer dan 130 miljoen producten voor de beste prijzen

Schaduw van de Tomb Raider Xbox-consolebundels

Er zijn momenteel een paar nieuwe Britse Xbox One-bundels beschikbaar voor de Xbox One en Xbox One X die bij de game horen. Je kunt een 1TB Xbox One krijgen met een digitale versie van het spel voor £ 249,99 bij Amazon, Very and Game. Of als je de full-on 4K HDR-upgrade wilt, kun je een Xbox One X krijgen met een download van het spel voor £ 449,99 bij Microsoft.

In de VS is er geen Shadow of the Tomb Raider Xbox One-bundel, maar er is er een voor de bijgewerkte Xbox One X. Dat kost je $ 499 bij de Microsoft Store.

In de huidige situatie zijn er geen op maat gemaakte PS4- of PS4 Pro-bundels met Shadow of the Tomb Raider.

  • Op zoek naar meer game deals? Bekijk de nieuwste Spider-Man op PS4-prijzen.
  • Of wat dacht je van een goedkope Far Cry 5-deal??