Het FIFA Wereldkampioenschap 2018 begint in Rusland van 14 juni tot 15 juli. Als je niet het geluk hebt gehad om jezelf kaartjes te geven voor het evenement, maak je dan geen zorgen.

Er zijn tal van apps voor Android- en iOS-apparaten om u van de zijlijn op de hoogte te houden van het laatste nieuws, scores en interviews. Sommige van de apps zijn officieel, andere zijn op voetbal gericht en anderen komen met dank aan je favoriete nieuwswebsites.

Lees dit voor meer informatie over de ongelooflijke AI-camera van de Honor 10:

Maar belangrijker is dat ze allemaal op elkaar lijken, zodat je niets van de actie mist, of je nu op reis bent, op het werk of op een sociaal evenement vol niet-footie-liefhebbers.

 • FIFA World Cup-modus: releasedatum, nieuws en functies

(Afbeelding: © FIFA World Cup 2018)

FIFA officiële app

Laten we dit jaar de bal aan het rollen brengen met de officiële app voor het WK. Gemaakt door FIFA, kunt u de app gebruiken om meer te weten te komen over de nieuwste scores, exclusieve updates, armaturen controleren, de actie van uw favoriete teams volgen, rankings bijhouden en zelfs de wedstrijden live bekijken wanneer u aan bent - de -Gaan.

Er zijn veel foto's en video's beschikbaar om alle wedstrijden bij te houden, de beste momenten opnieuw te beleven en zelfs interviews met de spelers te bekijken als je geen tijd hebt om door alle nummerzware statistieken te bladeren en de voorkeur geeft aan bekijk video om inhaalslag te spelen. Het is eigenlijk alles wat je nodig hebt om op de hoogte te blijven van de actie als je het toernooi niet op de tv kunt plakken.

 • Je kunt de officiële FIFA-app voor iOS hier downloaden
 • Je kunt de FIFA Official App voor Android hier downloaden

(Afbeelding: © Onefootball)

Onefootball

De Onefootball-app (en website) is een one-stop-shop voor alles wat met voetbal te maken heeft. Het hele jaar door houdt het je op de hoogte van bijna elke competitie en elk toernooi dat je maar kunt bedenken. Dus kom zomer 2018 zal het heel erg gericht zijn op het WK.

Het biedt alle dingen die je zoekt in een voetbal-app, inclusief live scores, de beste keuze aan hoogtepunten, functies om je favoriete teams en spelers te volgen, live commentaar en je kunt zelfs pushmeldingen instellen als je op de hoogte wilt zijn zodra er iets belangrijks gebeurt.

 • Je kunt de Onefootball-app hier downloaden voor iOS
 • Je kunt de Onefootball-app voor Android hier downloaden

(Afbeelding: © BBC Sport App)

BBC Sport

Als je over het algemeen een fan bent van sport, is het waarschijnlijk de moeite waard om de BBC Sport-app te downloaden. Het geeft je alle informatie die je nodig hebt over de sportwereld met een speciale focus op wat het grootste evenement is, wat deze zomer het WK wordt.

U kunt up-to-date nieuws en analyses krijgen, evenals live verslaggeving en hoogtepunten. Je kunt ook een My Sport-pagina maken, die de nieuws- en sportinformatie naar jouw smaak personaliseert, zodat je niet overweldigd wordt door details waar je niet om geeft, waardoor je alleen op de hoogte wordt gebracht van de relevante dingen.

 • Je kunt de BBC Sport-app voor iOS hier downloaden
 • Je kunt de BBC Sport-app voor Android hier downloaden

(Afbeelding: © Yahoo Sport)

Yahoo Sport: voetbal en meer

Behalve het online aanbieden van sportevenementen, kunt u met de Yahoo Sport-app ook onderweg actueel blijven. Zoals de meeste andere apps op deze lijst, is het een algemene app die gericht is op sportliefhebbers, maar die zich zal richten op het WK wanneer het rondkomt in juni.

De app biedt de nieuwste scores, belangrijke statistieken en ranglijsten die u kunt personaliseren met uw favoriete teams en spelers, zodat u niet overweldigd bent.

 • Je kunt de Yahoo Sport-app voor iOS hier downloaden
 • Je kunt de Yahoo Sport-app voor Android hier downloaden

(Afbeelding: © TheScore App)

de score

Een app gemaakt met alle sporten in het achterhoofd met een inslag naar voetbalfans, theScore biedt informatie over voetbal (of voetbal) wedstrijden over de hele wereld en zal zich richten op het Wereldbeker-toernooi in juni.

Het bevat brekende nieuwswaarschuwingen, diepgaande spelstatistieken, video's en interviews die u kunt personaliseren voor u en uw interesses. Je kunt ook meldingen instellen over je favoriete spelers en teams als je last hebt van serieuze FOMO.

Voor diegenen die graag up-to-date willen blijven met inzichten in de branche, nieuws op social media en informatie achter de schermen, zal theScore je ook op de nieuwste footie roddels invullen, zowel on- als offline.

 • Je kunt deScore-app voor iOS hier downloaden
 • Je kunt deScore-app voor Android hier downloaden

(Afbeelding: © Welcome2018)

Welkom 2018

Als je het geluk hebt om naar Rusland te reizen om een ​​aantal van de World Cup 2018-games te bekijken, dan heb je deze app nodig. Het zorgt ervoor dat je al je bases gedekt hebt voordat je op reis gaat, zoals hoe je een visum kunt krijgen en hoe je kaartjes voor de spellen kunt kopen.

Als u eenmaal op de grond bent, houdt het u op de hoogte van planningen en scores, evenals nieuws en belangrijke details over de gaststeden waar u naartoe reist terwijl u onderweg bent. Het komt ook met een handige functie om routes aan te bevelen zodat je kunt zien wat alle gaststeden te bieden hebben, je dosis cultuur en sport te krijgen..

 • Je kunt Welcome 2018 voor iOS hier downloaden
 • U kunt Welcome 2018 voor Android hier downloaden

De World Cup-dekking van TechRadar wordt je aangeboden in samenwerking met Honor.